ПОКАНА

до всички експерти и органи на държавната власт

за участие в информационно – разяснителната кампания на

Референдума за съдене на политическите лица от прехода

 

Във връзка с инициативата за произвеждане на „РЕФЕРЕНДУМ ЗА СЪДЕНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЛИЦА ОТ ПРЕХОДА, виновни за демографската катастрофа, духовната нищета и институционалната разруха на държавата в момента“, каня всички авторитетни публични говорители – политолози, социолози, експерти по различните направления, както и представители на законодателната, изпълнителната и съдебната власт да се включат в информационно – разяснителната кампания. Целта е, в публична дискусия с множество различни експертни гледни точки по залегналите в референдума въпроси, да се идентифицират ясно и точно проблемите, причините и отговорните лица, както и да се очертаят възможните решения със срок, индикатори за изпълнение и отговорните за това институции.

В тази връзка съм изпратил покани за участие в инициативния комитет и информационно – разяснителната кампания, чрез имейли и лични съобщения във фейсбук, на политолози, социолози, експерти и други публични личности, които яростно зоват по медиите за борба срещу корупцията и политико – олигархичния модел. Поканил съм и хиперактивните във фейсбук лица с хиляди последователи, които ежедневно пишат десетки критични постове за политиците и състоянието на страната. До момента, обаче, с изключение на трима, другите не ми отговориха. Затова сега отново, този път публично, призовавам всички тях и тези, които съм изпуснал да поканя, да се включат в тази инициатива.

Целта на този референдум е постигане на законов ред и справедливост в обществото, които ще дадат възможност за общ просперитет на българската държава и нация. Вярвам, че това е желано от всеки български гражданин, защото в момента наблюдаваме как една ограничена прослойка привилегировано ползва всички блага и възможности на държавата, като по този начин отнема възможността на всички останали членове на обществото да реализират и развиват своите умения и способности и ги обрича на лишения, а друга  немалка част от тях – и на социално изключване.

Благодаря предварително!

С уважение: Росен Миленов

  За контакт: тел. 0878/786 669, email: referendum.milenov@gmail.com и   фейсбук страница – https://www.facebook.com/referendum.politici/