Молба за съдействие

Във връзка с популяризирането на инициативата за Референдума, преди около един месец изпратих над 100 имейла до всички медии (печатни и електронни) в страната. За съжаление, откликнаха само три – телевизия „Евроком“, както и сайтовете „ПАН.БГ“ и „Бултаймс“. Вероятно другите медии имат някакви причини и съображения. Единственият начин чрез който до момента популяризирам каузата, е посредством поставяне на коментари под водещи статии в сайтовете на различните медии, но тъй като нямам на разположение „тролове“, обемът е малък, съответно и резултатът. За да бъде успешна  подписката, т. е. за да се съберат над 400 хил. подписа за референдума, е необходимо информацията за него да достигне до колкото се може повече граждани.

Молбата ми е, който има желание и възможност, да разпечата по един брой от

тази бланка с въпросите за референдума (натисти тук)

и да я постави на видно място – входа на блока, таблата в супермаркетите и други установени за това места или на друго удачно място според преценката ви. А който прецени, че това няма да навреди на бизнеса или работата му, нека споделя в социалните мрежи фейсбук страницата на Референдум за съд. Нека покажем на политико – олигархичната каста, че и ние, обикновените хора,  можем да се обединяваме и да сме единни в отстояването на нашите интереси и правни възможности, които те са ни отнели с помощта на държавата, която са овладяли изцяло! И най-важното – ще покажем, че можем да постигнем това без да прилагаме техните методи – да се обединяваме около престъпни дейности, да купуваме на килограм (отделни хора и цели общности, формирани на професионален или друг признак) с откраднати държавни пари, да раздаваме постове и служби, както и да оказваме натиск чрез установени зависимости. Врагът е ясен – политико – олигархичната прослойка и всички около тях, които ги обезпечават – организационно  и информационно в публичното пространство, разбира се, срещу тлъсти хонорари от мръсни пари.

Благодаря предварително на всички сънародници, които искат най-после държавата да е на целия български народ, а не само на малцинството, съставляващо  мафията! Животът е това, което се случва днес, а не след 5,10,20 години. Затова всеки има право на достоен живот, който да му предостави една правова държава, а не да робува за жълти стотинки и без никаква сигурност, за да осигури развратния живот и узурпирането на властта от шайка крадци.

Извинявам се за търсенето съдействие, но нямам физическата възможност да се справя сам. Вярвам в потенциала на всички българи и съм против хвърляните обвинения, че народа търпи и няма желание за промяна. Не, той търпи, защото е поставен в условия на страх, зависимости и безизходица. И най-важното, българите са възпитани и грижовни хора, които винаги са се стараели да подсигурят на първо място семейството си – основната клетка на обществото, а оттам и бъдещето на своето поколение. Затова нека всеки да съдейства по такъв начин, който да не го излага на риск.

С уважение: Росен Миленов