1. Призовавам всеки присъстващ да снима с телефона си на живо (LIVE) през социалните мрежи всичко случващо се около него на протеста, за да гледа целият свят, както и да се документира и после търси наказателна отговорност от всеки, който нарушава обществения ред;
  1. Всеки, който забележи провокативно поведение – словесни нападки или физическо съприкосновение, НЕЗАБАВНО да уведоми:
  • хората за самоохрана на протеста, обозначени със зелени жилетки или с червена лента на дясната ръка;
  • най-близкостоящите до тях служители на ПОЛИЦИЯТА – МВР;
  • Росен Миленов – 0878 786 669

Матей Атанасов – 0877 618 040

координатори на групата за самоохрана на протеста

Всяка проява на провокативно поведение на лице или група от лица ще бъде основание за отстраняването им от района на протеста със съдействието на органите на МВР, съгласно действащото законодателство.

Въпросните лица и групи с противоправно поведение са слуги на МАФИЯТА в България, които искат да опорочат исканията на протеста за освобождаване на държавата от корупцията на политиците и грабежа на олигарсите.

На протеста ще присъстват деца и който си позволи с действията си да застраши сигурността на присъстващите, цялата сила на закона ще се стовари върху него!

Нека да бъде ясно на всички присъстващи – служителите на ПОЛИЦИЯТА са с нас, всякакви нецензурни думи, жестове или други провокации към тях ще се считат, че са отправени срещу исканията на протеста, тоест срещу всички българи, които са излезли там, за да ги подкрепят.